Never trust modern technology. Trust it only when it is old technology.


ρεαλ λαιφ .

Καλά να ρωτήσω κάτι …

Πως γίνετε να μπορώ να φτιάξω ότι θέλω και όπως θέλω σε ψηφιακή μορφή αρκεί να έχω ένα καλό feedback περί τίνος πρόκειται και in real life να τα κάνω όλα τόσο χάλια ..η πραγματική ζωή είναι στιγμές που με φοβίζει και έχω καταλάβει γιατί . Δεν έχω τον έλεγχο, δεν ξέρω τι με περιμένει και δεν υπάρχει και debugger για να δεις -step το step -τι γίνετε ανά πάσα στιγμή και αν πάει κάτι στραβά επιτόπου να το διορθώσεις. Ωραία ,μου την σπάει να έχει κάποιος άλλος τον Έλεγχο Και να με κατευθύνει.

οκ ποτέ δεν ήμουνα ο γαμάτος τύπος που οι φίλες σου δεσποινίς θα με θέλανε για σενα . γιατί ok ούτε cool είμαι ούτε ραστάρια έχω ούτε κιθάρα γρατζουνάω ούτε μιλάω για αυτά που έχω κάνει ,δεν ξέρω να φλερτάρω(είμαι απρόσεκτος , θυμάμαι πώς είχα ρίξει καταλάθος αγκωνιά-uppercat σε κοπέλα που φλέρταρα) , δεν θέλω να εκτίθεμαι συναισθηματικά ούτε θέλω να αφήσω να μου πιάνουνε το χέρι() .βέβαια μου έχουν πει και ίσως να έχουν και δίκιο αυτή που θα αφήσω να μου κρατάει το χέρι that she will be the one like Nio.

σκατά η πραγματική ζωή είναι δύσκολη βασικά εγώ την έκανα δύσκολη .Δεν μπορώ να πω αυτά που θέλω να πω σε ανθρώπους που είναι τριγύρω μου και έτσι τους χάνω . .και ακόμα δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την υγεία μου φαντάσου. το πρόβλημα μου είναι συναισθηματικού τύπου και επειδή δεν μπορώ να διοχετεύσω όλα αυτά που θέλω εκεί που πρέπει .

E ρε εκλείψεις.

Είμαστε λακωνικοί...

λόγω εκλείψεως απέχουμε....

το ίδιο θα πρότεινα και σε σας δεσποινίς . Βασικά αν μπορείτε να μην βγείτε έξω απο το σπίτι σας μέχρι την παρασκευή , κάντε το .Aν έχετε περισότερη τεστοστερόνη από το κανονικό δεσποινίς... γιατί λένε ότι επηρεάζει τα αρσενικά.

Ζήτω οι αναρχικοί σκοταδιστές(Copyright to E ) που κάνουν επίθεση με κουκούλες στο ψυγείο τους- καθε γεμάτο φεγγάρι -κρατώντας το άστρα και όραμα στο δεξί τους χέρι.


Search



XML