Never trust modern technology. Trust it only when it is old technology.


Home Made Tabiflu ...

Kαλημέρα!!!!!
Σήμερα παιδιά μου θα ασχοληθούμε με την γρίπη τον πτηνών ( Θυμάστε? ).Kαλά ok ότι τότε είχαμε πανικοβληθεί μην τυχόν και ξεσπάσει καμια επιδημία και τρέχαμε όλοι στα φαρμακεία να πάρουμε εκείνο το αντιβιοτικό ...πως το λέγανε ? tabiflu ( hehehehe Google rulez ) . ehm αν θυμάμαι καλά μια μονο εταιρία το κατασκευάζει και με την επιδημία αυτήν όπου είχε γίνει ο πανικός είχε πει πως δεν έχει αλλα αποθέματα του συγκεκριμένου φαρμάκου .
Λοιπόν δεν ξέρω κατά πόσο σας εξιτάρει η ιδέα να φτιάξετε εσείς από μονοι σας το συγκεκριμένο αντιβιοτικό ...εγώ πάντως πωρώθηκα.Kαλά βεβαια δεν πολύ καταλαβαίνω πως και γιατί ( το έστειλα το link σε μια φίλη μου χημικό .)Aλλά πολύ με εξιτάρει η ιδέα να μπορέσω να φτιάχνω το δικό μου αντιβιοτικό στο σπίτι . xixixix. Και επίσης από ότι διαβάζω από αυτό το θαυμάσιο link αυτός ο τρόπος παρασκευής το αντιβιοτικού είναι σαφώς εναλλακτικός αλλα το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το ίδιο .
Στην εικόνα θα δείτε τις χημικές αντιδράσεις ... (κανεις που να καταλαβαίνει ...?)Checkarete και το link .Oλα αυτά τα διάβασα σε ένα Net-zine το οποιο βρήκε τις πηγες από το bbc .Bravo λοιπόν στα παιδιά .Φτιάξτε λοιπόν το δικό σας αντιβιοτικό στο σπίτι σας και σε pocket size αν θέλετε . Revolution . V for V

1 Responses to “Home Made Tabiflu ...”

  1. # Blogger Unknown

    i'm just fine... actually more than fine... I was just busier than usual, however and for now on I will be engaged in much more interesting activities:)

    the sun is shinnnniiiiinnngggg...  

Post a Comment

Search



XML