Never trust modern technology. Trust it only when it is old technology.


Mundial 2006

Καλημέρα! καλή εδομάδα σε όλους .
Βασικά έχω καιρό να γράψω αλλα λόγο ζεστης και έλλειψης θαλάσσης δεν μπορώ να κάνω σχεδόν τίποτα. ¨
Θέλω να αναφέρω μερικά πράγματα περί μουντιάλ . ok να σας πω την αλήθεια δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο δεν ξέρω μου φαίνεται πολύ βαρετό . προτιμώ να σας πω την αλήθεια να παίζω ποδόσφαιρο από το να το παρακολουθώ.Θυμάμαι πως έπαιζα κάποτε μπάλα 5x5 με φίλους αλλα όταν κάπνιζα δεν ήμουνα και τόσο αποδοτικός. Τώρα δεσποινίς without smoking πιστεύω ότι θα είμαι ένας πολύ καλός forward. Η αίσθηση του να βάζεις ένα goal είναι απίστευτη και θα την σύγκρινα με την γεύση του λεμονάτου από το mother .
Τώρα τελευταία βεβαια είδα ok μερικά goal του μουντιάλ στις επαναλήψεις αλλα να κάθομαι να παρακολουθώ όλα τα match και να αναλύω και το ένα και το άλλο όχι δεσποινίς δεν το κάνω . Πάντως να πω την αλήθεια τους Άγγλους ok ποτε δεν τους συμπάθησα δεσποινίς θυμάμαι στο last μουντιάλ ήμουνα στο Uk και όλοι είχανε σημαίες στα σπίτια τους .πολύ δόγμα δεσποινίς μου με την μπάλα ... στο δικό μας κυμάτιζε αυτό της Jamaica.
Τους Βραζιλιάνους να σας πω την αλήθεια το χάρηκα που δεν περάσανε πάντοτε η υπεροψία και ο εγωκεντρισμός δεν μου αρέσανε και ξέρω ότι υπάρχει Θεία δικη ακόμα και στο ποδόσφαιρο. το χάρηκα που τσαλακώσανε την καναρίνι τους φορεσιά.
Τώρα από τους 4 ποιος θα ήθελα να το πάρει? ας το πάρει ο καλύτερος δεσποινίς .αυτό το post είναι για σένα που με κατακρίνεις ότι δεν ακολουθώ την επικαιρότητα Kαι ποδόσφαιρο βλέπουμε δεσποινίς με δόσεις βέβαια...


Ps πάντως πέστε με ανθέλληνα(κάτι πάνω μου είπανε ότι υπάρχουν where is greece ? ) αλλα ok τα goal που είδα τις Πορτογαλίας μου αρέσανε παρα πολύ .... έχουν πολύ καλή ομάδα ...

1 Responses to “Mundial 2006”

  1. # Anonymous Anonymous

    kala o Ronaldo einai poli kolopedo sorry kiolas gia tin leksi, alla ton sinxoro giati exi perasi polla. tespa. koita den eimai agglia alla stenaxorithika gia ton beckham...alithia tora.

    les, Η αίσθηση του να βάζεις ένα goal είναι απίστευτη και θα την σύγκρινα με την γεύση του λεμονάτου από το mother .

    LOL. den exo comment. einai san na leo ego, i aisthisi pou mu prokali o ronaldo otan vazi goal einai san tin asithisi pou mu exo otan vrisko ena bargain stis ekptosis....ekino to YSL forema me 50 lires px. (nai edo ginete-exoun arxisi oi ekptosis.)

    sinxaritiria stin mother pantos.  

Post a Comment

Search



XML