Never trust modern technology. Trust it only when it is old technology.


Σκέψου - Πές (αλλά μόνο μία φορά (κάθε φορά)).

Λοιπόν ok χτες σε φιλική παρέα ανακάλυψα κάτι για μένα που βεβαια το ήξερα αλλα ok δεν υπήρχε κάποιος να μου το πει κατάμουτρα . Λοιπόν καθόμασταν και συζητούσαμε αφού είχαμε φάει κτλ κτλ ( στο food company δεσποινίς … να πας να πας..είχε και MAT-ακίδες του Βύρων Λίγο πιο κάτω για την προσωπική σου ασφάλεια ) και ξαφνικά η επιφοίτηση. Λοιπόν αυτό που έλεγα είναι ότι γαμώτο λειτουργώ σκεπτόμενος συνειρμικά.

Τi εννοώ δεσποινίς, λοιπόν , ενθουσιάζομαι με μια ιστορία πάω να την πω(την λέω) και τότε θυμάμαι κάτι άλλο που είναι εξίσου ενθουσιώδες και έχει κάποιου είδους σχέση με το θέμα και αναφέρω αυτό παραμελώντας την αρχική μου ιστορία. Μετά φυσικά , σκέφτομαι ότι ξεκίνησα να πω κάτι άλλο αλλα το έχω ήδη ξεχάσει γιατί έχω σκεφτεί και αλλα 100000 πράγματα .

Αυτό είναι πρόβλημα τελικά δεσποινίς .Γιατί ο άλλος δεν μπορεί να σε ακουλήθησει και χάνεται όπως και εσύ ο ίδιος χάνεσαι και καταλήγεις στην γνωστη έκφραση : τι έλεγα. Αλλα ok πάντοτε υπάρχει εκεί κάποιος να σου το θυμίσει.

Μια φίλη μου έχει πει ότι ξεκινάμε να λέμε κάτι και ότι τελικά καταλήγουμε να λέμε για τους εξωγήινους που έχουν Πράσινη στολή και κυκλοφορούν στις 6 ώρα το πρωί στην κουμουνδούρου να μαζεύουν μανιτάρια .Το καλο είναι ότι δεν παραπονιέται ποτε απλώς ok κουνάει συγκαταβατικά το κεφάλι και ακολουθεί.

Λοιπόν θα προσπαθήσω να μην λειτουργώ συνειρμικά αλλα θα γίνω ένας μονόπλευρος σκεπτικιστής και θα αναφέρω ότι χρειάζεται οποτε χρειάζεται(απλώς και λακωνικός). Aρα , θα πρέπει να σταματήσω να σκέφτομαι 10000000000 ταυτόχρονα και να επικεντρώνομαι σε ένα κάθε φορα(one step at a time που λένε και οι φίλοι από το UK ) .με αλλα λόγια δεν υπάρχει inheritance στην αναλογική ζωή και ότι θα πρέπει να λειτουργήσω έτσι όπως οι λοιποί. Για να δούμε.


Ουφ , Τι έλεγα?

0 Responses to “Σκέψου - Πές (αλλά μόνο μία φορά (κάθε φορά)).”

Post a Comment

Search



XML