Never trust modern technology. Trust it only when it is old technology.


Washing Machine Crisis

Καλά ok Έχω πρόβλημα δεσποινίς. Βασικά ok έχω πρόβλημα AAA A A A και είναι αναλογικής φύσεως. Λοιπόν ok κατάφερα και το επίλυσα μια φορα αλλα ok δεν ξέρω την να κάνω για μια πιο μόνιμη λύση.

Δεν ξέρω ίσως να θυμάσαι το υπέροχο εκείνο post που είχε κάνει η δεσποινίς για το πλυντήριο. Χτες λοιπόν ήλθε η καταστροφή του κόσμου , το πλυντήριο μου δούλευε μια χαρά ώσπου πήγα να το ανοίξω και τότε κατάλαβα ότι κάτι πάει στραβά. Αφού έβρεξα τις κάλτσες μου και πλημμύρισα την τουαλέτα κατάλαβα ότι κάτι πάει λάθος .

Βοηθήστε με . νεαρός εργένης ψάχνει μάστορα να καταλάβει γιατί δεν βγάζει το νερό το πλυντήριο. Παιδιά αλήθεια αν έχετε tips η έχετε κάποιο τρόπο να επιλύσω το πρόβλημα φτηνά και οικονομικά please let με know.

Θα περιγράψω το prob ας it is. Λοιπόν πολύ απλά μετά το τέλος του προγράμματος συνήθως γινότανε μια διαδικασία στην οποια έβγαινε το νερό μέσα από το πλυντήριο . λοιπόν αυτό χτες δεν έγινε. Μήπως χάλασε η αντλία ? ehm είναι κανεις expert στα πλυντήρια please please please help με. Να πω επίσης ότι λεφτά δεν υπάρχουν για την ανανέωση του plintirioiu γιατί τα θέλουμε δεσποινίς να πάμε κάνα ταξίδι το πάσχα.

Περιμένω με ανυπομονησία τα κόμεντς σας .

Labels:

4 Responses to “Washing Machine Crisis”

  1. # Blogger tzo

    Λοιπόν! Απλά πάρε τηλ ένα μάστορα τις γειτονιάς, αν κατευθυνθείς στο κοντινότερο ψιλικατζίδικο όλο και κάποιον θα έχουν να σου υποδείξουν! Όχι δεν χρειάζεται να πάρεις καινούριο! Για αρχή καθάρισε το φίλτρο, συνήθως βρίσκεται στο κάτω σημείο του πλυντηρίου., μετά έλεγξε το σωλήνα της αποχέτευσης για το πλυντήριο. Κάνε ένα δοκιμαστικό τεστ χωρίς ρούχα και αν βρέξεις πάλι τα πόδια σου μάζεψε τα και περίμενε τον τεχνικό! Βεβαία αν δεν βρεις τίποτα στην αποχέτευση και στο φίλτρο μπορείς απλά να παραλείψεις το σημείο του τεστ, αν τώρα βρεις την κάλτσα που είχες χάσει πριν δύο μήνες… ε! μάλλον φταίει αυτό!  

  2. # Anonymous Anonymous

    allo!ca va? kales xronies kai me xares. to eftiaxes to plyntirio???  

  3. # Blogger ThinkaGeek

    @allitnil

    to eftiaxaaaaaa oeoeoeoeoeoeoeoe

    eixes dikio me to filtro to katharisa kai tora litourgei mia xara ..xixxixi  

  4. # Blogger ThinkaGeek

    @afro
    yo re ! kala kala despoinis.. eftiaxa ka ito plintirio tora ante na ftiaxw kai ta rolla tou spitiou kai eimaste ok .
    episis xronia polla .xixi  

Post a Comment

Search



XML