Never trust modern technology. Trust it only when it is old technology.


Όλα του Ε-γάμου δύσκολα.....

Ο γάμος είναι μια από τις τελευταίες διεξόδους που απομένουν σε μια βαρετή-επαναλαμβανόμενη ζωή σύμφωνα με τον/την μέσο/η ελληνίδα/Ελλήνα 30άρη-άρα . Από συζητήσεις που ακούω τώρα τελευταία στους κύκλους μου υπάρχουν παρα πολλοί παράγοντες για να παντρευτεί κάποιος.υπάρχουν διαφορετικοί τύποι ανθρώπων που συζητάνε τέτοιου είδους διαδικασίες .θα προσπαθήσω να τους αναλύσω δεσποινίς παρακάτω:
οι ανέμελοι.
Είναι αυτοί που διακωμωδούν τον γάμο και πιστεύουν πως καλο είναι να παντρευτεί κανεις τουλάχιστον 3 φορες στην ζωή του για να καταλάβει τι πραγματικά εστί αυτή η διαδικασία .
Ατάκα.
ρε si τι θα κάνουμε το σάββατο βραδυ? εγώ θα παντρευτώ πάντως στην Αγια παρασκευή στην φιλοθέη θέλεις να έρθεις . ? όχι more με κάλεσε το μαράκι σε Britz Gala δεν μπορείς να το κανεις την επομενη εβδομάδα.?
Οι βαρεμένοι.
Αυτοί που παντρεύονται καθαρά και μονο γιατί πρέπει να γίνει και αυτό στην ζωή τους αλλα βαριούνται να κάνουν οτιδήποτε σχετικά με την διαδικασία αυτήν και αφήνουν τους άλλους που έχουν την απαίτηση να γίνει και αυτό να τα κάνουν όλα.
Ατάκα.
αύριο παντρευόμαστε!
τι ώρα?
ehm κατά τις 12
καλά.. θα είμαι εκεί.
Οι συνειδητοποιημένοι.
αυτοί που παντρεύονται γιατί θέλουν να κάνουν οικογένεια και παιδιά και λόγο θρησκείας για να γίνει αυτό πρέπει να παντρευτούν.σκέφτονται ότι ένας γάμος αρκεί για την υπόλοιπη ζωή τους και πως όταν γεράσουν θα είναι ακόμα με τον ίδιο άνθρωπο. Ο γάμος θα γίνει σε εκκλησια σαφώς και παρόν όλο το σόι και από τις δυο μεριές .
Ατάκα.
ο παπας ζητάει 1000 euro για την εκκλησια
η μαρία η κομμώτρια θα είναι εδώ στις 6 το πρωί .
η γιούλη θα κανονίσει τα μπλα μπλα μπλα
οι ήδη παντρεμένοι-εθισμένοι.
αυτοί που είναι ήδη παντρεμένοι και ξανασκέφτονται να παντρευτούν γιατί ο γάμος είναι το ναρκωτικό τους. το να ζήσουν μια ζωή εργένηδες και μονοι τους είναι μια ουτοπία για αυτούς και για αυτό ταλαιπωρούν τους συντρόφους τους με δεσμούς τύπου γάμου. Θεωρούν επίσης ότι η φυσική συνεχεια του γάμου είναι φυσικά ένα καλο διαζύγιο και στην συνεχεια ένας καινούργιος γάμος . η loopa αυτή φυσικά επαναλαμβάνεται.
Ατάκα.
Πρόταση γάμου:
μωρό μου θα με παντρευτείς ? θα ξεκινήσουμε τις διαδικασίες αμέσως... μόλις πάρω το διαζύγιο μου.
οι οικονομικοί.
είναι τα ζευγάρια που καθαρά για λόγους οικονομικούς κάνουν αυτού του είδους σύμβαση. άσε που να πληρώνεις πχ νοίκι για δυο είναι σαφώς πιο οικονομικό. μπορείς επίσης να πάρεις ένα στεγαστικό και να το μοιράζεστε διά δυο .το supermarket διά δυο. και φυσικά δεν τολμούν να μιλήσουν για παιδιά γιατί ok ξεφεύγει το budget τους
Ατάκα.
Μην καλέσεις κανέναν στο γάμο λιγότερα έξοδα ρε si νίκο . εμενα ούτε η μάνα μου δεν θα έρθει...
οι τηλεκατεθυνόμενοι- πρόβατα
οι τηλεκατεθυνόμενοι- πρόβατα παντρέυονται αλλά μετά πάντα τα φτιάχνουν και με τον κηπουρό για την τιμή τον όπλων.
Ατάκα.
"Αννούλα θα πάρεις τον Κωστάκη, είναι καλό παιδί, γιατρός και με καλή περιουσία! Τι? Δε σου αρέσουν οι καράφλες? Θα κάνει προσθετική!".

Καταλήγοντας να αναφέρουμε πως υπάρχουν πολλά ήδη γάμων και ζευγαριών αυτά είναι απλός μερικά από το σύνολο.Άντε Δεσποινίς και απο τα δικά σας.

5 Responses to “Όλα του Ε-γάμου δύσκολα.....”

 1. # Anonymous gogo

  Υπάρχουν ακόμα και τα πρόβατα, μην τους ξεχνάτε "μονσιε"!
  Του τύπου "Αννούλα θα πάρεις τον Κωστάκη, είναι καλό παιδί, γιατρός και με καλή περιουσία! Τι? Δε σου αρέσουν οι καράφλες? Θα κάνει προσθετική!". Τα πρόβατα παντρέυονται αλλά μετά πάντα τα φτιάχνουν και με τον κηπουρό για την τιμή τον όπλων.
  Μονσιέ.  

 2. # Anonymous Loop

  @gogo
  lol tha to kanw add elpizw na min exete provlima despinis .. xixixi kai ennoeitai sas kaname add sta links mas .  

 3. # Anonymous gogo

  merci beaucoup monsieur!
  pas de problem!  

 4. # Anonymous egokounoupis

  εδώ είμαι!
  ωραία το έθεσες νομίζω. η α κατηγορία κάτι μου λέει... χαχα
  όχι αυτό, το άλλο σάββατο όμως, για αύριο έχω κανονίσει θα δω τα ξαδέρφια μου!  

 5. # Anonymous Loop

  @egokounoupis

  lol re si kounoupi kai egw etimazomouna gia tsibousi-tragoudiares-svoures..
  kai meta sou leei progamatismos... ts ts ts ..  

Post a Comment

SearchXML