Never trust modern technology. Trust it only when it is old technology.


Ένα προληπτικό Post.Φτου Φτου Φτου Ξελευτερία

Ok ποτέ μα ποτέ δεν ήμουνα προληπτικός δεσποινίς .

Oύτε ακόμα και την βασκανία ποτέ πίστεψα(αν και υποτιθέμενος χριστιανός_έχω πάντως στο Myspace account μου φίλο τον Smoking Jesus) ούτε στο γαλανό μάτι που φοράνε για τύχη οι προληπτικοί κτλ κτλ . Δεν ξέρω μου φαίνεται αστείο η θεωρία τύπου ποπό με μάτιασε κάποιος. Σιγά ποιος νομίζεις πως είσαι δηλαδή που νομίζεις ότι έχουμε εμείς την όρεξη να σε ματιάσουμε. Πάρα πολύ εγωκεντρικοί γίναμε και νομίζουμε ότι όλοι ασχολούνται με μας . για χαλαρώστε .

Και δηλαδή αυτοί που εκτίθονται κάθε μέρα γιατί δεν ματιάζονται πχ δημοσιογράφοι στην TV , ηθοποιοί στο θέατρο, μουσικοί στις συναυλίες. Αν ήτανε έτσι τα πράγματα τότε ο Χατζηνικολάου δεν θα έκανε δελτίο ειδήσεων αλλα θα χασμουριότανε συνέχεια .ο David Bowie ποτε δεν θα τραγουδούσε αλλα θα έστελνε όλους για ύπνο με τα χασμουρητά του.

Για αυτό αφήστε αυτές τις βλακείες περί ματιάσματος και ασχοληθείτε με αλλα πράγματα πιο δημιουργικά . και παύτε πια να ασχολείστε με τον εαυτό σας δείτε και τον άλλο δίπλα σας ίσως και αυτός να χασμουριέται…παρτάκιδες όλοι μας :)

Η pic είναι αφιερωμένη σε όλους αυτούς που πιστεύουν στις προλήψεις …….

5 Responses to “Ένα προληπτικό Post.Φτου Φτου Φτου Ξελευτερία”

  1. # Blogger tzo

    I am a believer….. Πιστεύω στο μάτι και δεν έχει να κάνει με την εγωκεντρικότατα. Δεν είναι ανάγκη να ασχοληθούν μαζί σου για να σε ματιάσουν! Συμβαίνει σε μετρικούς ανθρώπους και όχι σε όλους! Ίσως είναι κάτι πολύ βαθύτερο που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε σήμερα!  

  2. # Blogger YO!Reeka's

    ela re mitsotaki!!!
    steile me ena mail na se po  

  3. # Anonymous Anonymous

    me gia to word verification....afou eimaste panemorfoi, panipsili, supertalantuxi, exoume kai tin evnoia tou Dia, pos na min mas zilevune oi alloi?  

  4. # Blogger Trilian

    να σου πω το κριμα μου δεν ειμαι προληπτική αλλα τον Μητσοτάκη τον φοβάμαι!!! μπρρρρ!!! :P  

  5. # Blogger ThinkaGeek

    @allitnil
    kala kala ...bgazei mati ..to mati .xixiix

    @gelial
    lol ... no email included

    @wetex
    thnkss gia to word notification tora fresko einai thelei akoma dev mou xalasane to encoding sta elinika ..tespa ...poli zilia fetos ..

    @trilian
    lol.. egw pantos eimai fun alla fovame perisotero tin marika ..  

Post a Comment

Search



XML