Never trust modern technology. Trust it only when it is old technology.


The latest news regarding Matisse concert

The latest feedback from their site .Sorry for the Greek version .
Well ok i have not heard them live . I actually dont know anyone of them except the lyrics "constructer" and singer Aris .

He is a cool guy and has a Spiritual opinion about everything .


MATISSE Live στην σκηνή του An Club.
(27/09/2005)

Το πιο ʽδυνατό' συναυλιακά καλοκαίρι των τελευταίων χρόνων έφτασε στο τέλος του.

Μέσα στην μελαγχολική ατμόσφαιρα του Φθινοπώρου ένα από τα πιο γνωστά live club της Αθήνας ανοίγει ξανά τις πόρτες του και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Χειμώνα που έρχεται.

Οι Matisse , ένα από τα πιο αγαπημένα ανερχόμενα συγκροτήματα της πόλης, θα εμφανιστούν και πάλι στην σκηνή του An Club στις 9 Οκτωβρίου και θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τραγούδια από το ντεμπούτο album τους Cheap As Art .

Οι Matisse δημιουργήθηκαν το 1999 στην Αθήνα και αποτελούνται από τους Άρη Σιαφά (φωνή), Γιάννη Μασσούρα (μπάσο, φωνή), Γρηγόρη Κόλλια (Κιθάρα), Πέτρο Τσώλη ( Drums ), Κώστα Συνοδινό (πλήκτρα, πιάνο) και Βασίλη Ζερβό (Κιθάρα).

Το 2003 κυκλοφόρησαν το EP με τίτλο ʽ4', που απέσπασε πολύ καλές κριτικές και δύο χρόνια αργότερα, το καλοκαίρι του 2005, την πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, με τίτλο Cheap As Art , απ' όπου έχουν ξεχωρίσει ήδη τα τραγούδια ʽ The Gospel ' και ʽ She Smiles '.

Οι Matisse έχουν ανοίξει τις συναυλίες των Drugstore , Reamonn , Frank & Walters , Puressence , Shed 7 και Raining Pleasur e , ενώ το καλοκαίρι που μας πέρασε άνοιξαν το Rockwave festival για τους Garbage και τον Marilyn Manson .

Μη χάσετε τους Matisse ζωντανά στην σκηνή του An Club :

9 Οκτωβρίου 2005 στις 10 το βράδυ .

An Club: Σολωμού 13-15, Εξάρχεια, 2103305056-7

0 Responses to “The latest news regarding Matisse concert”

Post a Comment

Search



XML